Internettpolicy

Retningslinjene i CMPartner AB sin internettpolicy omfatter firmaets samtlige nettsteder. Hva som gjelder for utgivningsbevis, opphavsrett, personopplysninger og informasjonskapsler kan du lese mer om nedenfor.

Utgivningsbevis

CMPartner AB innehar et ”utgivningsbevis” utstedt av svenske Radio- og TV-verket. Det innebærer at vi omfattes av ytringsfrihetsgrunnloven. Grunnlovsbeskyttelsen innebærer at utgivingen ikke kan sensureres av noen utenforstående, at vi har kildebeskyttelse og at vi er unntatt deler av personopplysningsloven.

For mer detaljert informasjon, se svenske Radio- och TV-verkets nettsted.

Opphavsrett

CMPartner AB innehar, hvis ikke annet er angitt, opphavsretten til alt materiale på firmaets nettsteder. Materialet kan imidlertid kopieres og distribueres til tredjepart for privatbruk. Forutsetningen er at CMPartner AB oppgis som kilde på kopien av materialet og at det videre henvises til denne opphavsrettsmelding.

Ovennevnte rett til å bruke materiale fra nettstedene inkluderer ikke retten til å innlemme materiale i andre publikasjoner eller verker, uansett medieform. Materiale fra nettstedene må ikke under noen omstendigheter brukes, kopieres eller distribueres for kommersielle formål.

Nettstedene er kun ment for informasjon. Opplysningene på nettstedene er av generell karakter og må ikke være det eneste grunnlaget for avgjørelser i viktige spørsmål. Vi arbeider kontinuerlig for at nettstedene skal være korrekte, komplette og oppdaterte.

Imidlertid kan for eksempel skrivefeil, ytre påvirkning og tekniske feil føre til misvisende informasjon. Dette innebærer at CMPartner AB ikke kan garantere og ikke ta ansvar for at informasjonen alltid er korrekt, komplett og oppdatert. Informasjonsinnhenting og filnedlasting fra CMPartner AB sine nettsteder eller et lenket nettsted skjer på eget ansvar og risiko. Brukeren er alene ansvarlig for enhver skade på datasystem som skyldes nedlasting fra disse nettsteder.

© 2017 CMPartner AB

Personopplysninger

CMPartner AB:
  • er personopplysningsansvarlig og behandler informasjon om navn på beslutningstakere i bedrifter tilknyttet Nordicnet og Largestcompanies.
  • kontakter årlig samtlige bedrifter i databasen via spørreskjemaer eller nettformularer for å kvalitetssikre informasjon og oppdatere navn på beslutningstakere.
  • har registrert et personopplysningsombud hos svenske Datainspektionen (motsvarighet til Datatilsynet).
  • behandler ikke sensitive personopplysninger.
  • korrigerer umiddelbart feilaktige opplysninger og sletter navn på beslutningstakere som ikke ønsker å delta.
Personopplysningene i databasen er opphavsrettsbeskyttede. Vi krever dermed at utsendelser med navn på beslutningstaker som er innhentet fra CMPartner AB må oppgi kilde.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på både Nordicnet og Largestcompanies. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din. Den identifiserer nettleseren til brukeren for å kunne åpne nettsidene raskere, lette navigasjonen samt lagre brukernavn og språkinnstillinger. En informasjonskapsel identifiserer ikke brukeren personlig.

Midlertidige informasjonskapsler, som slettes når nettleseren lukkes, brukes for å håndtere innlogging, søk i databasen og visning av annonser.

Dersom du ikke ønsker å tillate informasjonskapsler, kan du legge inn en sperre i innstillingene på nettleseren din. Observer at nettstedene da ikke vil fungere korrekt.

Kontakt oss for mer informsjon