Om CMPartner AB

CMPartner AB har levert høykvalitativ bedriftsinformasjon siden 1967. I dag er vi etablert som en pålitelig leverandør til selskaper som trenger den beste og den mest aktuelle nordiske bedriftsinformasjonen.

Bedriftsinformasjonen vi leverer er både dyp og detaljert. Dette gjør oss unike. Bedriftsinformasjonen oppdateres løpende og vi er raske til å utvikle og forbedre tjenestene våre etter kundenes behov.

Våre internettbaserte markedsplasser Nordicnet og Largestcompanies er møtesteder for nordiske bedrifter. I magasinet Largest Companies finner du interessante tall og diagrammer om det nordiske næringsliv.

Vi er eksperter på Norden, men har kunder og interessenter i hele verden. Målet vårt er å hjelpe alle bedrifter å gjøre grenseløse forretninger.

Driftsinntektene er omtrent SEK 30 millioner og antallet ansatte 20.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på Gustavslundsvägen 34 i Alvik, Stockholm, for en mer grundig presentasjon. Ved spørsmål og funderinger kan du selvfølgelig også kontakte oss via e-post info@nordicnet.no eller telefon +46 8 566 229 00.

Medlem av Swedma

CMPartner AB, som er utgiver av Largestcompanies og Nordicnet, er medlem av Swedma, interesseorganisasjonen som fremmer og følger utviklingen av direktemarkedsføring.
swedma