Nordicnet – Sammenlign leverandører i Norden

Nordicnet er en av de ledende nettjenestene innen nordisk bedriftsinformasjon. Tjenesten retter seg først og fremst mot bedriftenes beslutningstakere, slik som innkjøpere, daglige ledere, markedssjefer, forretnings- og produktutviklere samt teknikere og konstruktører.

Nordicnet inneholder 408 061 nordiske bedrifter, og informasjonen oppdateres daglig slik at våre besøkende alltid har tilgang til den nyeste informasjonen. Bedriftsinformasjonen hentes direkte fra bedriftene samt fra vår samarbeidspartner Creditsafe.

Annonser der bedriftene leter
En markedsundersøkelse* viser at omtrent 40 % av de besøkende har tatt en forretningsbeslutning basert på informasjon fra Nordicnet. Avanserte søkefunksjoner og detaljert bedriftsinformasjon gjør Nordicnet til et treffsikkert verktøy. Du som velger å annonsere på Nordicnet når din målgruppe og dine kommende kunder der hvor kjøpsbeslutningene tas.
* Undersøkelsen er laget av Web Service Award
Bli Accesskunde og få detaljert informasjon om nordiske bedrifter
Kjøp en Access til Nordicnet så får du ubegrenset tilgang til detaljert bedriftsinformasjon fra 408 061 selskaper i Norden. Med en Access har du et verktøy som hjelper deg å analysere din bransje og dine konkurrenter i Norden. Accessen effektiviserer ditt daglige arbeid i jakten på nye kunder og leverandører.
Salg og markedsføring av forretningsinformasjon

Salg og markedsføring av accesser og databaseuttrekk på Nordicnet skjer delvis gjennom vårt søsterselskap Content Media Partner Nordic AB (CMPartner) som er spesialist på skreddersydd forretningsinformasjon og tilbyr bl.a. registervask, tvillinganalyse og e-postadresser.

For å komme i kontakt med CMPartner og se de verktøy og profileringsmuligheter som tilbys, besøk www.largestcompanies.no.