Bli Accesskunde og få detaljert informasjon om nordiske bedrifter

Kjøp en Access til Nordicnet så får du ubegrenset tilgang til detaljert bedriftsinformasjon fra 408 061 selskaper i Norden. Med en Access har du et verktøy som hjelper deg å analysere din bransje og dine konkurrenter i Norden. Accessen effektiviserer ditt daglige arbeid i jakten på nye kunder og leverandører.

Hvilke Accesser finnes og hvilken passer meg?

Vi tilbyder Access Basic til deg som ønsker ubegrenset antall innlogginger og mulighet til å ta del av bedriftsinformasjonen direkte på skjermen. Merk at du ikke kan eksportere informasjon med denne type Access.

Ønsker du mulighet til å eksportere bedriftsinformasjon, nøkkeltall og beslutningstakere til egne filer eller telemarketinglister, kreves at du har en Access Advanced.

Hvis ikke noen av ovenstående Accesser passer deg, hjelper vi gjerne med å skreddersy en Accesspakke eller et spesifikt databaseuttrekk tilpasset nettopp dine behov.

Her kan du lese mer om å eksportere..

Bedriftsrapporten

Bedriftsrapporten gir deg en rask oversikt over bransjens, målgruppens eller leverandørenes utvikling og grundig økonomisk informasjon om veksten i enkelte bedrifter.

Rapporten gir deg informasjon om bedriftene i din bransje, målgruppe eller segmentet du kjøper inn fra. Du får tilgang til kontaktopplysninger og regnskapsopplysninger om alle bedriftene i utvalget ditt. Alt leveres i en Excel-fil med tilhørende grafer. Du kan også velge å flytte informasjonen til egne CRM-, innkjøps- og forretningssystemer.

Hver rapport inneholder opp til 10 000 bedrifter. I rapporten presenteres bedriftenes kontaktopplysninger samt regnskapsopplysninger og nøkkeltall fra de siste tre årene.

Last ned produktblad (pdf) for mer informasjon.

Salg og markedsføring av forretningsinformasjon

Salg og markedsføring av accesser og databaseuttrekk på Nordicnet skjer delvis gjennom vårt søsterselskap Content Media Partner Nordic AB (CMPartner) som er spesialist på skreddersydd forretningsinformasjon og tilbyr bl.a. registervask, tvillinganalyse og e-postadresser.

For å komme i kontakt med CMPartner og se de verktøy og profileringsmuligheter som tilbys, besøk www.largestcompanies.no.